duminică, 3 octombrie 2010

MONITORIZARE TEMPERATURI, VENTILARE AUTOMATA, CANTARE DE FLUX SI SISTEME DE MONITORIZARE PERMANENTA A CANTITATII SI CALITATII IN CELULELE DE STOCARE

Oferim consiliere onesta si respectam intotdeauna regulile minimale de stabilire a numarului de sonde de temperatura si senzori necesari pastrarii si monitorizarii in bune conditii a plenului stocat in fiecare celula.
Acordam maxima atentie si celor mai mici detalii, chiar aparent nesemnificative, dar cu implicatii majore in asigurarea conditiilor optime de pastrare a fiecarui bob, iar in acest sens, detaliul de mai jos este elocvent si reprezinta rezultatul experimentelor CHIEF de peste 65 de ani.


Deasemenea, asiguram sisteme de monitorizare a umiditatii stocului, in scopul asigurarii unei umiditati medii optime permanent controlabile, interconectabil cu sistemul de monitorizare al temperaturilor si senzori de umiditate exterioara, functionand cu avantaje enorme la valorificare.
Altfel spus, oferim si garantam un sistem de management al calitatii stocului, integral automatizat, in care acuratetea de conducere a umiditatii cu pana la 0,5% sub umiditatea STAS de livrare , va da raspunsul clientilor nostri la intrebarea: CAT DIN PRODUSELE VANDUTE/CUMPARATE  INSEAMNA "APA PE BANI"?

Furnizam si asiguram montaj pentru sisteme  de monitorizare a volumelor din fiecare siloz, analizoare cereale si aparatura de laborator, cantare de flux, transmisia datelor catre calculatorul operatorului din centrul de comanda al instalatie de insilozare realizandu-se prin cabluri de date sau conexiuni wireless.

Ventilator aerare hale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu