luni, 4 octombrie 2010

SILOZURI CEREALE , SISTEME de VEHICULARE, TRIERE, USCARE si CONDITIONARE " CHIEF" - LIDERUL MONDIAL AL CALITATII PASTRARII RECOLTELOR!

Societatea noastra, va ofera solutii integrate totale de curatire, sortare,  uscare, stocare, vehiculare, cantarire si monitorizare pentru cereale in conformitate cu standardele europene, de la fabricantului francez de celule de insilozare Phenix Rousies Industries, membru al concernului Chief Industries Inc. - divizia Chief Agri Group, precum si gama americana de echipamente CHIEF TITAN.

CHIEF INDUSTRIES INC este PRIMUL CONSTUCTOR MONDIAL AL UNEI CELULE DE PESTE 30000 TONE si de peste 50 de ani fara intrerupere in topul celor 3 lideri mondiali ai producatorilor de celule si echipamente auxiliare instalatiilor complete de stocare si conditionare a cerealelor.
Prin parteneriatul cu fabricanti de renume mondial, cu traditie de peste 100 ani pe piata solutiilor de transport si pastrare a cerealelor, va vom impartasi din experienta acestora pentru a va oferi cele mai bune solutii tehnice, la un raport calitate-pret adaptat nevoilor fiecaruia dintre dumneavoastra.
Oferta cuprinde toata gama de
celule de stocare realizate din tabla de otel galvanizata de minimum 1,05 mm grosime pentru virolele superioare,cu fund plat sau conic la 45 si la 30 de grade, cu acoperire galvanica de minimum 450 g/m2 pentru virolele cilindrului celulelor pe ambele fete si pentru conul de acoperis, pasarele, scari de acces, balustrade si estacade de sustinere, ceea ce le confera clientilor nostrii peste tot in lume, indiferent de conditiile de mediu, o garantie de 20 de ani la coroziune, unicat pe piata romaneasca.
Prin modul de realizare al ondulelor pentru virolele celulelor, a montantilor si prin utilizarea buloanelor din oteluri de inalta rezistenta de clasa S350 GD, se pot obtine capacitati de stocare si de peste 15000 tone pentru gama europeana si de peste 30000 de tone pentru gama americana CHIEF-TITAN, care sa asigure satisfacerea clientilor care detin suprafete cultivate foarte mari si nu numai. SC REAL PROJECT SRL Oradea comercializeaza cu drepturi exclusive in Romania marcile Phenix si Chief-Titan, ale acestor fabricanti prezenti pe toate continentele in peste 100 de tari , cu o gama variata de echipamente, asiguram o acoperire totala a necesitatilor clientilor.
Oferim cea mai vasta gama de uscatoare de cereale fixe si mobile, elevatoare cu cupe, transportoare cu lant si racleti, benzi transportoare, echipamente de incarcare/descarcare barje si vagoane , snecuri, curatitoare, analizoare pentru toti parametrii solicitati de client, linii de insacuire, sisteme de ventilatie de mari capacitati, sisteme de monitorizare cu ecrane tactile si meniuri interactive de inalta tehnologie (inclusiv cu mentenanta asistata via modem internet) la preturi juste si calitate ireprosabila cu garantie de 2 ani.
Totodata, procesele sunt controlate si se asigura o monitorizare continua a temperaturii , umiditatii si vitezei fluxurilor asistata prin calculator.

Chief Industries UK Limited a furnizat in Romania numeroase silozuri, reprezentative sunt cele de la Cargill, Little by Little Cudalbi, Valrom Industries Bucuresti, Antonio Prod, Agro Factory, Agricrasna dar  si pentru furnizori  precum TORNUM si RIELA.

CHIEF este singurul fabricant din lume care produce si poate oferi "la cheie" sub marca proprie, celule de stocare,transportoare, elevatoare, sisteme de aerare, uscatoare, curatitoare si sisteme de control si monitorizare in 2 game-atat gama americana cat si cea europeana.
Pentru detalii,  nu ezitati
sa ne contactati vizitand pagina noastra de internet
!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu