duminică, 3 octombrie 2010

SONDA DE PRELEVARE CEREALE AUTOMATA , LABORATOARE DE ANALIZA SI ANALIZOARE NIR !

In calitate de reprezentanti de vanzari ai fabricantului de sonde automate TPLG-Franta, asiguram furnizare, instalare si service pentru sonde de prelevare automata a esantioanelor de cereale din camioane, vagoane, remorci, benzi transportoare, etc
Sondele de prelevare automata model HERON cu raza de 4,12m pot fi murale sau instalate pe pilon metalic, cu kit de transport pneumatic a esantionului prelevat pana la 100m distanta.
Sondele automate pentru cereale model Cobra, au carucior rulan pe grinda de 11,90m lungime si asigura cea mai mare zona de sondare pe ambele parti, cu avertizare prin semafor si acustic pentru eliberare automata a canatarelor de catre vehicule, avand cea mai mare viteza de operare.
In flux automat cu prelevatorul automat se poate integra sistem automat de receptie si analiza (laborator full automat cu ambalare si etichetarea probelor martor).
SONDA AUTOMATA FARA ZONA DE PRELEVARE "MOARTA"






Prelevator automat culisant pe grinda de 11,9m



                                                         https://silozuri-cereale.com/?page_id=205



Laboratoarele automate faciliteaza munca de laborator,permite generarea instant a rapoartelor cu datele analizate de aparatura integrata, elimina subiectivismul  si facilitează stabilirea trasabilitatii produselor.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu