marți, 28 iunie 2022

PRELEVATOR AUTOMAT DE PROBE CEREALE DIN CAMIOANE

Oferim exclusiv in Romania prelevatoarele automate marca S-PRO, modelele Linear Drive pe 2 piloni cu grinda de 12m pentru acoperirea integrala a zonei de sondare din semiremorci si ansambluri de vehicule, precum si cu posibilitati de extindere a zonei de sondare prin utilizarea de grinzi de rulare pentru caruciorul portsonda si de 18m sau chiar 24m.

Deasemenea, oferim pentru sondare mai putin intensiva si baze mai putin aglomerate, modelul de prelevator Double Rotation 4,5m, cu versiuni de echipare complet automat sau cu un nivel mai redus.

In flux cu modele de sonde automate Linear Drive si Double Rotation 4,5m se pot incorpora sisteme de mixare si divizare, sistem de returnare al surpluslui de material de proba adunat in laborator, sisteme de siguranta cu bariere IR, sisteme automate de receptie si analiza cu diverse aparate NIR, umidometre, etc.





Totodata, prelevatoarele automate contorizeaza numarul de probe, comuta semaforul de pe culoare rosie pe verde, avertizeaza sonor finalizarea sondari, se parcheaza la pozitia setata la instalare si retrage sonda din produs fara alte apasari pe butoane. Toti parametrii sunt ajustabili online si oferim garantie de 2 ani!


Nu exitati sa ne contactati pentru informatii si detalii!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu